Coldplay zanger Chris Martin tekent na tien maanden scheidingspapieren

Actrice Gwyneth Paltrow en Coldplay-zanger Chris Martin gaan uit elkaar, dat maakte het stel vorig aar bekend. Achter de schermen blijkt het stel echter al twee jaar uit elkaar te zijn. Het duo besloot na een huwelijk van tien jaar een punt te zetten achter de relatie. De frontman van Coldplay heeft echter tien maanden gewacht met het tekenen van de scheidingspapieren.  De twee zijn nog steeds vrienden van elkaar en hebben afspraken gemaakt over de verdeling van hun gezamenlijke bezittingen en de alimentatieplicht. Wie wat krijgt is echter een geheim. De 42-jarige Gwyneth en 37-jarige Chris hebben afgesproken dat de afspraken niet in de scheidingspapieren zullen verschijnen.

mijnechtscheiding.infoVolgens Coldplay-zanger Chris Martin ligt het niet aan Gwyneth Paltrow dat het tweetal een punt heeft gezet achter hun relatie, maar is het volledig zijn schuld dat de twee uit elkaar zijn gegaan. Door persoonlijke problemen groeiden hij en zijn ex-vrouw uit elkaar. Het is zeer onwaarschijnlijk dat ze ooit weer bij elkaar komen, omdat de actrice Chris meer ziet als een broer. Door de vriendschap kunnen ze het beter met elkaar vinden dan tijdens hun huwelijk. Omdat de verstandshouding tussen het tweetal die samen een dochter (Apple van 11) en zoon (Moses van 9) goed is, hebben ze de feestdagen en de verjaardagen samen gevierd. Het duo is zelfs tijdens de vakantie met elkaar gezien. Zelf spreken de ex-geliefden van een mooie breukscheiding.

Gwyneth Paltrow heeft inmiddels een nieuwe relatie met de Amerikaanse scenarioschrijver Brad Falchuk. De twee hebben besloten om niet meer geheimzinnig te doen over hun serieuze relatie. Chris Martin had een tijdje een relatie met actrice Jennifer Lawrence van de Hungergames. Zij kon echter niet omgaan met het feit dat Chris Martin en Gwyneth Paltrow nog hecht met elkaar zijn omwille van de kinderen. Ook had ze moeite dat ze zo vaak in de spotlights verscheen met Chris Martin. Inmiddels is de zanger gespot met de Britse actrice Annabelle Wallis.